Colaborator LifeCare

Compania | Inscriere | Promotii | Lumea BIO | Marketing | Produse

Lumea BIO

familie.jpg

Ce inseamna produs bio?

Pentru a concepe o definitie a produsele organice trebuie clarificata, īn primul rand sursa acestor produse, cum sunt crescute si care sunt, de fapt, ingredientele acestor produse. Astfel, ingredientele acestor produse sunt crescute fara a fi folosite pesticide, fertilizatori sintetici, fara organisme modificate genetic sau radiatii ionice. Animalele, care produc carne, produse avicole, oua si lapte nu sunt crescute cu antibiotice sau hormoni pentru crestere.

Programele si organizatiile mondiale definesc termenul organic īn felul urmator:

Mancarea organica este produsa de fermieri, care folosesc resurse naturale si conservanti obtinuti din natura pentru a genera calitatea produselor pentru generatiile ce vor urma. Carnea organica, produsele avicole, ouale si i laptele provin de la animale carora nu li s-au administrat antibiotice sau hormoni de crestere. Māncarea organica este obtinuta fara a fi folosite conventionalele pesticide, fertilizatori sintetici, bioenergie sau radiatii ionice. Īnainte de a fi denumit si etichetat ca fiind organic, un produs trebuie sa fie certificat de organizatiile europene de certificare, ECO CERT, BDIH , DEMETER sau BCS OKO GARANTIE, singurele acreditate īn Europa īn a garanta standardele pentru a deveni produse organice. Astfel companiile producatoare de produse organice trebuie sa fie certificate, de asemenea, de aceste organizatii pentru a fi credibile.

Cum stim ca un produs este BIO?

In Europa , pe etichetele produselor organice se pot observa logo-urile organismelor de certificare europene, responsabile cu verificarea acuratetii informatiilor de pe ambalajele produselor organice si cu stabilirea unui produs ca fiind ORGANIC ,BIO sau BIO-ORGANIC.

Īn urma intrarii īn Uniunea Europeana, Romānia s-a aliniat la standardele europene, adoptānd si aceste criterii de certificare.
Produsele organice, care vor fi prezente pe piata romāneasca vor trebui sa contina pe ambalajele lor logo-urile organizatiilor de certificare europene, BDIH, ECOCERT, BCS OKO GARANTIE, DEMETER, indiferent ca sunt producatori sau importatori.

Chimicalele toxice din produsele de ingrijire, care nu sunt bio, ne supun la un RISC MAXIM DE CANCER!

Potrivit estimarilor privind folosirea zilnica a cosmeticlor, trei produse cosmetice de ingrijire sunt folosite pe bebelusi si copii , zece sunt folosite de barbati, iar femeile folosesc sase produse cosmetice si treisprezece produse de make up; cateva produse sunt folosite de mai multe ori pe zi. Fiecare din aceste produse contine cel putin doua substante cancerigene, ceea ce inseamna ca in fiecare zi, in medie, ne expunem copiii la 6 substante cancerigene diferite, barbatii la 20 substante cancerigene, iar pe noi la 38 substante cancerigene.

In timp ce ingredientele sunt listate pe produse, nu exista nici un avertisment despre riscul aparitiei cancerului, datorata acestor ingrediente!

Incepe sa fii resposabil! Consuma produse sanatoase pentru tine si familia ta!

DE CE SA NE FERIM?

Alegeti produsele care NU contin urmatoarele ingrediente:

* DEA, MEA, TEA
* Petrolatum
* Midazolidinyl urea si DMDM hydantoin
* Isopropyl
* Sodium lauryl sulphate (SLS )
* PVP/VA copolymer , Padimate-O, Methyl, propyl, butyl si ethyl paraben
* Coloranti sintetici
* Talc
* Parfumuri sintetice
* Extracte modificate genetic

Produsele bio-organice SUNT SINGURELE PRODUSE care nu contin aceste ingrediente mentionate mai sus!


De ce se cauta produsele ecologice?

Pentru ca oamenii sint tot mai atenti la ce maninca, stiind ca astfel au grija de propria sanatate. Pentru ca oamenii vor sa simta gustul mincarii. Pentru ca unii oameni se gindesc la sanatatea planetei.

Mincare sanatoasa
Principalul motiv pentru care se cauta produsele bio este grija consumatorilor pentru propria sanatate. Oamenii isi doresc tot mai mult o alimentatie sanatoasa, naturala si echilibrata pentu ei si pentru copiii lor. Produsele bio sint mai bogate in saruri minerale, oligoelemente, si vitamine necesare bunei functionari a corpului uman.


Grija pentru natura...
Agricultura biologica respecta natura: ea nu introduce chimicale in sol si in pinza freatica. In acest fel ea protejeaza mediul in care traim, dind garantia unei planete mai curate si a unei vieti mai sanatoase pentru locuitorii ei.
Cultivarea si consumul de produse bio inseamna un sprijin pentru sanatatea planetei. Adica pentru sanatatea noastra.



In cautarea gustului pierdut...
Sint cautate alimentele de origine bio si pentru gustul acestora, oricine stiind ca o rosie crescuta fara ingrasaminte chimice sau pesticide in gradina bunicilor are cu totul alt gust decit una dopata cu chimicale.
Plantele cultivate bio cresc respectind ritmul anotimpurilor si sint culese la maturitate, fapt ce le da un gust imposibil de obtinut in alte tipuri de culturi.
E suficient sa maninci un pui crescut in libertate ca sa iti dai seama cit de mare este diferenta de gust fata de carnea care se obtine in marile combinate avicole.

contentimgdemo.jpg



http://top-best.ro/

director web Submit Your Site SmartNetBook.ro